2216955 logo HomeHealthCare

Thuisverpleging

2216955 logo HomeHealthCare

Thuisverpleging volgens aangepaste zorgprogramma’s

In samenspraak met uw arts werken we een persoonlijk zorgprogramma uit. U bepaalt zelf wanneer en hoe vaak we bij u langskomen en waarvoor u ons wil inschakelen. Ons zorgaanbod voor thuisverpleging is erg uitgebreid. Hieronder vindt u een greep uit ons takenpakket:

Wondverzorging Thuisverpleging Van Waeyenberghe
Thuisverpleging Van Waeyenberghe thuisverpleging 1

Doordat we met het derde-betalerssysteem werken, hoeft u zich geen zorgen te maken over de administratie. We regelen de financiën rechtstreeks met uw ziekenfonds, zodat u zich 100 % op uw herstel kan concentreren. Mocht u vragen over dat verloop hebben, kan u ons altijd aanspreken.

2216955 logo HomeHealthCare

Maak kennis met onze thuisverplegers

Pascal Van Waeyenberghe

Pascal studeerde in 1987 af als ziekenhuisverpleegkundige en startte meteen als thuisverpleegkundige. Sinds 2000 vergaarde hij onderstaande bijkomende beroepstitels:

Daarnaast is Pascal een gastdocent aan verschillende hogescholen en spreekt hij vaak over wondzorg op (inter)nationale congressen. Zijn artikels over honingzalf werden in meerdere zorgmagazines gepubliceerd. Daarbovenop is hij een externe expert bij het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE).

Hier laten we Pascal even aan het woord: “In 35 jaar tijd heb ik samen met mijn echtgenote Nadine – die verpleging gestudeerd heeft op haar 30ste – en een vaste collega de praktijk uitgebouwd tot wat die vandaag is. Wij zijn een referentiepunt voor verpleegscholen en universiteiten die studenten stage bij ons laten lopen; zowel student-artsen als student-verpleegkundigen. Doorheen de jaren hebben heel wat verpleegkundigen hun beroep bij ons aangeleerd en zijn ze met die kennis elders gaan werken.

Sinds een aantal jaar is onze dochter Yasmine mee in de praktijk gestapt met de intentie om die verder te zetten. De kennis die ik bezit, gaat op die manier niet verloren en wordt eveneens met de andere personeelsleden gedeeld. Die genoten allemaal een bijkomende opleiding over wondzorg. Dankzij de twee diabeteseducatoren in ons team zijn ook de zorgtrajecten voor diabetespatiënten verzekerd. Onze patiënten weten waarvoor we staan!”

Enkele andere getuigenissen en wetenschappelijke publicaties van Pascal kan u via de volgende sites raadplegen:

Nadine Delplanck

Is medezaakvoerder en referentieverpleegkundige. Haar specialisaties zijn diabetes en wondzorg.

Tanja Verniers

is gediplomeerd verpleegkundige en referentieverpleegkundige voor wondzorg.

Yasmine Van Waeyenberghe

is gegradueerd verpleegkundige en referentieverpleegkundige voor wondzorg.

Jolien Van Tittelboom

behaalde een bachelor Verpleegkunde. Naast verpleegkundige is ze diabeteseducator en referentieverpleegkundige voor wondzorg.

Steffie Van Ransbeek

is gegradueerd verpleegkundige en referentieverpleegkundige voor wondzorg.

Laura Wijnendaele

Is gegradueerd verpleegkundige en referentieverpleegkundige voor decubitus.

Emilie Van De Sijpe

Is gegradueerd verpleegkundige en referentieverpleegkundige voor decubitus.

Stefanie Loosevelde

Is gegradueerd verpleegkundige en referentieverpleegkundige voor wondzorg.

Katrien Vandendooren

Zorgkundige +

Meer weten over onze aanpak?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!