2216955 logo HomeHealthCare

Wondzorg

2216955 logo HomeHealthCare

Verminder de kans op littekens via wondzorg

Van simpele tot complexe wonden, onze hoogopgeleide referentieverpleegkundigen weten exact hoe ze te verzorgen. Wanneer we langskomen om uw wonde te verzorgen, controleren we die eerst grondig op infecties.

Roodheid, een gezwollen huid of koorts kunnen er bijvoorbeeld op wijzen dat de wonde ontstoken is. Dan is het essentieel dat u door een ervaren thuisverpleger behandeld wordt. We weten raad met de volgende wonden:

Thuisverpleging Van Waeyenberghe litteken replace
Infraroodlamp Thuisverpleging Van Waeyenberghe
2216955 logo HomeHealthCare

Klassieke & moderne therapieën

Met de nieuwste methodes (o.a. lichttherapie en vacuümtherapie) en materialen houden we de kans op littekens zo klein mogelijk. Bij lichttherapie gebruiken we infraroodlampen om o.a. de doorstroom en aanmaak van nieuwe haarvaten te stimuleren. Zo krijgt de huid rond de wonde meer zuurstof en bevorderen we het helingsproces.

Verder kunnen we vacuümtherapieën voorstellen. Daarbij trekken we de huid rond de wonde vacuüm, waardoor de wondranden dichter bij elkaar komen. Zo verbetert de doorbloeding en geneest de wonde sneller. Aarzel niet om ons te contacteren als u bijkomende informatie wenst.

Uw wonden laten verzorgen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!